Vochtige ruimtes

Wij krijgen
ze droog

Problemen bij vochtige ruimtes?

Een ruimte wordt te vochtig als de aanwezige condens niet voldoende uit de ruimte geventileerd wordt. Deze vochtige lucht kan voor tal van problemen zorgen.

Niet enkel uw woning ondervindt hinder van een te hoge luchtvochtigheid. Denk aan loslatend behang, schimmel of zelfs houtrot. Ongenode gasten zoals pissebedden, zilvervisjes en huisstofmijt gedijen in een hoge luchtvochtigheid. Maar vergeet ook uw gezondheid niet!

Een overmatige luchtvochtigheid in huis kan klachten van aandoeningen zoals reuma, astma en andere luchtwegaandoeningen verergeren.

Prijslijst filters

Onze ASC-unit is een perfecte oplossing voor vochtige ruimtes. Het is wel belangrijk dat je regelmatig de filters vervangt, zodat de machine optimaal blijft werken.
Neem contact met ons op om de filters te bestellen.

Onze ASC-unit doet wonderen!

In veel woningen is er een gebrek aan ventilatie en luchtcirculatie als gevolg van overmatige isolatie. Door het plaatsen van bijvoorbeeld nieuwe kozijnen of het isoleren van de spouw of dak vervallen de bestaande luchtstromen. Isolatie en ventilatie gaan dus hand in hand.

Het openen van een raam is geen goede, noch permanente oplossing. De buitenlucht is niet altijd even zuiver, zeker als de luchtvochtigheid buiten boven de 60% is. Daarnaast gaat er onnodig veel warmte verloren, zijn er mogelijk storende geluiden van buitenaf en verhoogd het openstaande raam de kans op inbraak.

Ventileren van de ruimte is meestal niet voldoende om luchtcirculatie te bieden in de hoeken van de ruimte waar de schimmelproblemen zich vaak voordoen. Waterdamp condenseert in de hoeken. Zelfs als het raam openstaat.

Om deze problemen aan te pakken biedt onze ASC-unit een oplossing. Ons systeem zorgt voor een optimale ventilatie en luchtcirculatie in uw vochtige leefruimtes of verzadigde slaapkamers. Het filtert de binnenkomende lucht en zorgt voor een constante toevoer van verse, zuivere lucht zonder warmte verlies. De ASC-unit zorgt er voor dat de luchtvochtigheid op peil blijft en voorkomt condensatie en schimmelvorming… zelfs in de hoeken van de ruimte. Met onze ASC-unit bent u verzekerd van een gezond en comfortabel binnenklimaat zonder de nadelen van een open raam.

De voordelen van een ASC-unit

  • Goede nachtrust: De luchtfilter ventileert de slaapkamer voortdurend en houd pollen en fijnstof tegen. U zal beter en geruster slapen.
  • Kwaaltjes verminderen: Kwaaltjes zoals hoofdpijn, een droge keel, hoesten en reuma verminderen drastisch dankzij een zuiver binnenklimaat.
  • Minder luchtweginfecties: Dankzij hoogwaardige filters hebben kinderen minder last van slepende luchtweginfecties.
  • Minder moe: Met zuurstofrijke, gezuiverde buitenlucht voel je je minder moe en kan je je beter concentreren.
  • Amper last van allergieën: Een grote opluchting voor mensen met allergieën. Krachtige luchtfilters houden pollen en stof tegen.
  • CO2 vergiftiging is uitgesloten: Dankzij de constante luchtcirculatie is CO2 vergiftiging uitgesloten in de ruimte waar de unit is geplaatst.

Vochtige ruimtes?
Zo pakken wij het aan.

Video afspelen

Financiering nodig?

Onze ASC unit voldoet aan de hoge eisen van het Nationaal Warmtefonds en kan in sommige gevallen tegen 0% rente worden gefinancierd via de Energiebespaarlening.
Vraag naar de voorwaarden of neem een kijkje op warmtefonds.nl

Droge ruimtes met onze ASC unit

Opstijgendvocht.nl in cijfers

0
tevreden klanten per jaar
0
jaar ervaring
0
strekkende meter injecties
0 op 5
score van onze klanten

Een greep van reacties
van tevreden klanten

Meer dan 125 klanten geven ons gemiddeld een 4.8 op 5

WhatsApp Stuur een foto van jouw vochtprobleem.