Vochtige muren

Wij krijgen
ze droog

Opstijgend vocht
in de muren?

Vochtige muren kunnen niet worden afgewerkt met bijvoorbeeld een pleisterlaag of behang. Bovendien kan er schimmelvorming ontstaan, wat voor een ongezond leefklimaat in het gebouw zorgt. Na het injecteren van de muren met onze gel ontstaat er een permanente barrière in de poriën van de steen. Als de barrière gevormd is zal de muur uitdrogen en droog blijven. U hoeft dus slechts eenmaal uw muren te injecteren, wij geven dan ook 30 jaar schriftelijke garantie op de werking van onze gel.

Zo pakken wij het aan

Gratis vrijblijvende inspectie

Opstijgend vocht (ook wel optrekkend vocht) is water dat door capillaire werking in poreuze materialen zoals steen of beton omhoog trekt. Wanneer water bijvoorbeeld door regen en wind naar binnen komt, spreken we van vochtdoorslag. Wanneer er water naar binnen komt door bijvoorbeeld de kapotte dakbedekking, spreken we van lekkage.

Hoe herkent u opstijgend vocht/ optrekkend vocht?

  • Pleisterwerk of verflagen die los laten
  • Plinten die loslaten
  • Behang dat aan de onderzijde loslaat
  • Vochtplekken op de muur (tot een hoogte van 1,2 meter)
  • Schimmels op de wanden
  • Schimmels aan de achterkant, of onderkant van uw meubels
  • Muffe geur in huis

Deze problemen kunnen wij onder garantie oplossen. Onze vochtexperts brengen uw vochtproblemen kosteloos in kaart en bieden u vervolgens een nette offerte om deze problemen op te lossen.

Het injecteren van uw muren

Opstijgend grondvocht in uw muren kunnen we permanent verhelpen middels onze gel-injecties. Onze gel vormt de waterafstotende siliconen in de poriën van de steen. Hierdoor kan vocht niet met opstijgen en zullen uw muren definitief uitdrogen. Onze gediplomeerde medewerkers boren om de tien centimeter een gat in uw muur en injecteren deze vervolgens met onze gel en dichten het boorgat weer af met cement. Tijdens de boorwerkzaamheden gebruiken wij een stofafzuiger zodat we 99% van het stof direct afvoeren. Wij doen ons best om de werkplek zo schoon mogelijk weer achter te laten.

Vocht behandeling
in de muren
zo pakken wij het aan

Video afspelen

Geen enkele muur is voor ons een verrassing!

Opstijgendvocht.nl in cijfers

tevreden klanten per jaar
0
jaar ervaring
0
strekkende meter injecties
0
score van onze klanten
0 op 5

Een greep van reacties
van tevreden klanten

Meer dan 125 klanten geven ons gemiddeld een 4.8 op 5

WhatsApp Stuur een foto van jouw vochtprobleem.